RSS

Nytt Studio AIK!

Nytt Studio AIK ute på hemsidan! Det blev ett långt program med Andreas Alm och Jens Andersson där vi diskuterar allt möjligt. Klicka på bilden och se efter själva.

/
Lukas

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • MySpace

6 svar på “Nytt Studio AIK!”

 1. Peter skriver:

  Bra studioprogram Lukas, fortsätt så. Utmärkt sätt för supportrarna att få lite inblick och komma närmare verksamheten,

 2. gurkan skriver:

  FIXA så Firefox kan visa filmerna på AIK’s hemsida, det är helt oacceptabelt att Sveriges Största Fotbolls klubb hemsida inte stödjer Firefox som kanske är världens mest använda webbläsare. Otroligt dåligt, efter så här lång tid.

 3. Lukas Arndt skriver:

  Gurkan//

  Faktiskt första gången jag hör det. Det tekniska med hemsidan är ju inte mitt område, men visst fan är det oacceptabelt. Vidareförmedlar din kommentar.

 4. gurkan skriver:

  Tack Lukas för att du framför detta, jag har svurit mig hes många ggr när jag ska kika på median på hemsidan. självklart var denna kritiken inte riktad mot dig eller andra skribenter här på BB, ni gör ett grymt jobb med denna blogg, och jag läser varje inlägg som en trogen hund utanför ica.

  mvh

 5. Genoux skriver:

  Trist att lyssna på att man är nöjd över känner tagit sig dit man är trots krampaktigt spel ändå har tagit fler poäng än motsvarande år. Och att man tänker fortsätta utveckla försvarspelet som redan håller hög klass när det den urdåliga offensiven som behöver stärkas och ännu tråkigare blir det när man får för sig att man har en ungdomsverksamhet som United att man tittar först där innan man ens börjar titta på färdiga kvalitetsspelare när det gäller ekonomin så verkar det svänga rejält ena dagen är den bra och i nästa ”sund” mao fortsatt dålig eller?

  Man flyger inte långt med bara enbart junisar i lagetoch speciellt inte i Europakval!

 6. Peter skriver:

  Tror Alm mer syftar på att offensiven alltid startar utifrån försvarsarbetet. Ju bättre man försvarar sig över hela banan, ju lättare får man att starta bra anfall. Detta är inget unikt för just AIK alla lag med framgång har ett riktigt starkt försvarsspel som grund. Se t ex på Barca med sin höga och aggressiva återerövringspress där deras anfall startar. Sedan är det alltid en balansgång. Alm och grabbarna är i underhållningsbranschen och lever i förlängningen på sina kunder. Ett och annat offensivt ”spetsförvärv” kan vara bra sett ur den aspekten. Maestro är en bra start…

KommenteraPage optimized by WP Minify WordPress Plugin